Muuttokummit

Muuttokummit avuksi kotiutumisessa

"Olemme nelihenkinen perhe, joka asuu Kesälahdella. Me kaikki olemme innoissamme, kun saamme toimia muuttokummeina. Minä, Emmi, olen kotoisin Kesälahdelta ja noin kymmenen  vuotta Suomea kierreltyä pääsin muuttamaan takaisin kotiseudulle. Se olikin aina haaveeni ja tuo haave toteutui kun sain fysioterapeutin viran terveyskeskuksesta. Tomi on kotoisin Lieksasta ja hänkin palasi Pohjois-Karjalaan hyvillä mielin. Työ merimiehenä jäi, kun hänkin sai työpaikan lähialueelta. Vuoden 2018 lopussa meistä tuli luomuviljelijöitä, kun kotitilallani tehtiin sukupolvenvaihdos.

Meillä harrastetaan järjestötoimintaa Pro Kesälahdessa, pesäpallotuomarointia, melontaa, frisbeegolfia ynnä muuta. Mielellään heittäydytään myös uusiin innostuksiin mukaan! Näissä innostuksissa kulkee mukana myös pienet poikamme Heppu ja Immo, jotka ovatkin jo ehtineet esimerkiksi pesäpallotuomarikoulutukseen ja taidenäyttelyiden avajaisiin.

Olisimme onnellisia, jos Keski-Karjalaan muuttavat kokisivat itsensä tervetulleiksi ja haluamme auttaa siinä. Seutukunta tarjoaa paljon mahdollisuuksia aktiiviseen, iloiseen elämään ja voisimme auttaa etsimään ne omat jutut seutukunnan tarjonnasta."

Emmi, Tomi, Heppu ja Immo

Ota yhteyttä!

keskikarjalaan-muuttokummit.jpeg